Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 2 December 2014 | 14:33 | 2 Atasinchi

Assalamualaikum..Hai
Ni lagi satu contest yg Raudha join..
jom la join ramai ramai..
Tarikh ttup dia lmbt lagi.. 

Sye tag seramai 3 org iaitu Ryna Ierah n Sya Domoru
THE END~

________________________________________________________________________________________
| 14:22 | 1 Atasinchi
Salam Sejahtera,


Jom sertai GA RM150 Zalora Voucher terbaik ni dari SueAKGoGeous. Buat enam langkah-langkah berikut:

  1. Buat satu entri bertajuk 'Giveaway Zalora Voucher RM150 by SueAKGoGeous'.
  2. Publishkan entri tersebut dan masukkan URL ke ruangan komen di bawah.
  3. Follow blog SueAK.
  4. Follow Google Suriana abdul kadir.
  5. Klik sini sini sini sini sini dan sini tunggu sehingga hadis loading.
  6. Masukkan blog SueAKGoGeous ke dlm bloglist anda.

Satu pemenang utama akan mendapat Online Voucher Coupon Code dari Zalora bernilai RM150.


Manakala dua pemenang saguhati akan mendapat Marybrown Lunch Box.
Tarikh GA ini ialah dari 21/11/2014 sehingga 12/12/2014.
Tiga pemenang bertuah akan diundi dengan random.org dan akan dimumkan pada 13/12/2014.
________________________________________________________________________________________
| 14:17 | 0 Atasinchi
 

Assalamualaikum.. Hai
Contest kali ni Raudha teringin sgat nak menang sbb Raudha mmg obses dgan komik., haha
Okay.. korg semua jom lah jemput join contest ni.. Bg yg minat novel tu.. Salah satu hadiah die novel tau..
Jom cepat,. Join skarang..
Tarikh ttup untk contest ini ialah 10 Disember 2014

THE END~

________________________________________________________________________________________
| 14:08 | 1 Atasinchi
*klik banner untuk join

Syarat-syarat penyertaan;
  • Warganegara Malaysia
  • Seorang blogger sama ada lelaki atau perempuan
  • Patuhi semua syarat yang ditetapkan
Start : 25 November 2014
Deadline : 25 December 2014
Winner Announce : 27 December 2014 (My Birthday! Tick on your calendar :p)


PRIZES

Top Refferral; [ 1 Winner ]
  • Tribal Blouse
  • 2x Button Badge

Top Comment in your entry (more than 40 comment); [ 1 Winner ]
  • 2x Chiffon Shawl 

Random Winner; [ 5 Winner ]
  • 5x Mystery Gift
________________________________________________________________________________________
| 13:41 | 0 Atasinchi
hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.
________________________________________________________________________________________
| 13:22 | 0 Atasinchi

Assalamualaikum.. Hai..
Ni lagi satu contest yg Raudha join.. 
Kali ni K-pop version.. hehe.. Lame dah tak layan kpop ni.. 
btw.. contest ni mmg gempak tau.. Hadiah pon gempak2.. nak tau tak hadiah die ape?
..
  • Blouse x 1 by Rexylla
  • Blouse x 1 by Mak Jah Closet’s
  • Telekung x 2 Jubah Muslimah Moden *New
  • Handsocks x 15 by Jubah Muslimah Moden *New
  • Selendang x 2 by Wir Aida
  • Cash RM 10 x 2 by Maishoppe
  • Keychain from Bandung x 1 by Nur Syazwani
  • Supplement Shaklee Chew Vitamin C x 2 by Maishoppe
  • Sophie Love Mirror x 1 by Be Fabulous with Sophie Paris
  • EXO - Die Jungs Unofficial Polaroid Set (30pcs) x 1 by A.M Kpop Shop *New
  • Random Badge (KPOP RELATED) x 3 by A.M Kpop Shop *New
  • Bap socks x 1 by Shiedah 
  • SD photocard x 2 by BB K-House
  • Pvc photocard Chen x 1 by Shiedah
  • Sticker Exo x 1 by Kshopaholic Mlysia
  • Sticker Infinite x 1 by Kshopaholic Mlysia
  • Sticker Super Junior x 1 by Kshopaholic Mlysia
  • Xoxo (EXO poster) x 1 by Choco K-pop Shop
  • Infinite goodies x 1 by Korean Shop Collection
  • Baju Overdose (EXO)long sleves x 1 by Nur Syazwani
  • Discount voucher 10% by Rexylla
  • Discount RM 10 x 1 for unofficial merchandise by A.M Kpop Shop *New
...
Okay.. itulah senarainya.. Gempak kan? Ape lagi.. join lah.. Tarikh tamat contest ni pada 31 December 2014..

THE END~

PAST


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here
I hope you will enjoy my very simple and this cute template.. Please follow me , leave a message for me , and I will follow you back =)
_______________________________________
◕ Jerit Sini ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Sejarah ◕